Carolien

De afgelopen tien jaar heb ik mij op het gebied van retail ontwikkeld als een sterke en gewaardeerde kracht in het Project en Development management. Van origine architect, heb ik snel naam kunnen maken in verschillende rollen bij en voor toonaangevende retailers. Door mijn bouwkundige achtergrond ben ik een sparringpartner voor alle partijen zodat we over meer kunnen praten dan alleen dat likje verf. Mijn open en oprechte aanpak stelt mij in staat goed te luisteren naar de wensen en eisen van mijn opdrachtgever(s) en deze te vertalen naar realistische ambitie. Door deze aanpak, in combinatie met mijn georganiseerde en rustige aard, weet ik projecten naar ieders tevredenheid tot een einde te brengen.

Ervaring

Mijn uitgebreide retail kennis heb ik opgedaan op zowel de nationale als de internationale markt. Als respectievelijk Projectmanager, Head of Store Design en Development manager bij gerenommeerde organisaties als Calvin Klein, G-Star, WE Fashion en Urban Outfitters heb ik te maken gehad met alle facetten van de retail. Van ontwerpen tot optimaliseren en van plannen tot het daadwerkelijk realiseren van winkels. Daarnaast heb ik veel ervaring met het structureren en managen van teams en het opzetten van processen en ontwerpkaders voor het optimaal laten renderen van een ontwerp.

Caboodle

Als organisatie wil je structuur en rust in het ontwerp- en realisatietraject. Een projectmanager die de hectische en snelle wereld van de retail begrijpt en daarin een coördineerde rol neemt is essentieel. Of het nu om een nieuw te openen winkel of een verbouwing gaat, een shop-in-shop of een stand, als freelance of interim Project en Development manager zorg ik dat de ideeën daadwerkelijk gerealiseerd worden, op tijd en binnen budget. Ook help ik organisaties, door de creatie van een User Manual, met het borgen van uniformiteit in de verschillende winkels. In je project breng ik structuur en rust aan, ik regel the whole kit & Caboodle.

Projecten